// arthitectural / Interiors / mode:lina architekci | QUOTEL apartment

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

Interiors mode:lina architekci | QUOTEL apartment

mode:lina architekci | QUOTEL apartmentQUOTEL (combination of words: “quote” and “hotel”) Architects of mode:lina have completed an apartment designed for guests visiting the Poznań International Fair. This specific customer defines the nature of this apartment – at the crossroads of  hotel features and relaxed homely atmosphere.

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

© Marcin Ratajczak

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

© Marcin Ratajczak

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

© Marcin Ratajczak

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

© Marcin Ratajczak

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

© Marcin Ratajczak

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

© Marcin Ratajczak

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

© Marcin Ratajczak

The challenge was to use easily replaceable parts (here: IKEA) and create a space that definitely stands out among other similar offers on the market. Designers faithful to the principle of crossing-over combined catalogue elements with these custom-made to create an affordable and durable design giving the impression of tailored interior.

mode:lina architekci | QUOTEL apartment

© Marcin Ratajczak

Location: Poznań, Poland
Interior design: mode:lina architekci | Jerzy Woźniak, Paweł Garus
Completion date: February 2011
Net area:  100,1 m2
Photos by: Marcin Ratajczak
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more