// arthitectural / Interiors / Noses Architects | Modern flat in Rome

Noses Architects | Modern flat in Rome

Interiors Noses Architects | Modern flat in Rome

Spaces transformed by shapes simplicity. This Modern Flat project, designed by Noses Architecture Office [Luca Gasparini & Mohamed Keilani] in the neighborhood of Monteverde in Rome, comes from a concept inspired by flexibility and versatile spaces.

Noses Architects | Modern flat in Rome

© Filippo Vinardi

 

Noses Architects | Modern flat in Rome

© Filippo Vinardi

This Flat originally was a typical sixties apartment of 110 square meters divided by classical wall partitions. In 2011 we re-organized the internal layout into living room, a kitchen, two bedrooms and two bathrooms. The apartment layout is made up of two separate volumes, made of different materials, varying from natural white wood (ash, open pore), to natural black iron.

Noses Architects | Modern flat in Rome

© Filippo Vinardi

Noses Architects | Modern flat in Rome

© Filippo Vinardi

Noses Architects | Modern flat in Rome

© Filippo Vinardi

The Black volume become the real protagonist of the project with his triple function: divider, winery and floreal vases. Sliding doors made of different materials [wood and glass] modifying the configuration of the house, along with the illumination and perception of the internal spaces.

Location: Rome, Italy
Designer: Noses Architects| Mohamed Keilani & Luca Gasparini
Project name: Modern flat in Rome
Photographer: Filippo Vinardi 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more