// arthitectural / Architecture / Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

Architecture Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La MunaA complete renovation and minor addition of one of the first homes built in the ultraexclusive enclave of Red Mountain in Aspen Colorado. 30 years of haphazard­­­­­ of this rustic ski chalet with all its imperfections—an homage to the Japanese sensibility of wabi sabi.

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

© Laziz Hamani

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

© Laziz Hamani

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

© Laziz Hamani

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

© Laziz Hamani

Clad in reclaimed regional wood, stone and steel the home is intended to make a minimal impact on the natural resources and merge effortlessly with its idyllic surroundings of forest, stream and mountain. Solar collectors provide needed energy for power and hot water, while extremely large operable panels of insulated glass blur the boundaries between inside and out– further enforcing a connection and deep respect of place.

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

© Laziz Hamani

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

© Laziz Hamani

Oppenheim Architecture + Design, LLP | La Muna

© Laziz Hamani

Location: Aspen, Colorado, USA
Architect: Oppenheim Architecture + Design, LLP
Project name: La Muna
Scope: 3,500 SF mountain home. Architecture/Interior Design
Photos: Laziz Hamani
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more