// arthitectural / Interiors / Point studio | Pilates

Point studio | Pilates

Interiors POINT studio | Pilates

POINT studio | PilatesThis project was conceived to convert pre-existing, but poorly laid-out, rooms into three distinct spaces each dedicated to specific activities. The focus of this project is the so-called decompression gangway which was intended as a means to familiarise visitors with the Pilates approach.

POINT studio | Pilates

© Enrico Muraro

POINT studio | Pilates

© Enrico Muraro

The mood is thus warm thanks to the deep brown colour and wooden oak panel shell. The gangway has remodelled the internal atmosphere, leading out into the activity rooms and turning it into a more functional and recognizable space.

Location: Turin, Italy
Architect: Point studio
Designer/architect/artist: Marco Verrando (architect, project manager), Francesca Rossotti (architect)
Event date: 2011
Photos: Enrico Muraro
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more