// arthitectural / Interiors / Redo Studio | Fifth angle

Redo Studio | Fifth angle

Interiors Redo Studio | Fifth angle

Redo Studio | Fifth angleSooner or later in the each person’s life there comes a moment when it’s time to go further on a new step of private relations. This step isn’t always ahead of this person. A new step, a new life, a new view from the window, a fresh breath in a new way. Everything will begin anew.

Redo Studio | Fifth angle

© Yuliya Pokhodnia

Redo Studio | Fifth angle

© Yuliya Pokhodnia

In such apartment, all should be near at hand, all should understand you from a half-word because you are tired from infinite corridors, corners, uncountable quantity of rooms, things at which you stumble and have bruises on the same places.

Redo Studio | Fifth angle

© Yuliya Pokhodnia

Redo Studio | Fifth angle

© Yuliya Pokhodnia

Smooth calm lines of the old abode give the blues, excepting dynamism of workdays and infinite thirst to drive. New apartment understands and allows to open eyes on everything, that surrounds you, opening an infinite panorama of night city, lifting above problems, workday life, allowing to come up for a new breath of new air.

Redo Studio | Fifth angle

© Yuliya Pokhodnia

Redo Studio | Fifth angle

© Yuliya Pokhodnia

Redo Studio | Fifth angle

© Yuliya Pokhodnia

The main material of the project is wood: wooden floor, wooden panels on the walls, wooden jalousie, even concrete walls have wooden prints. Most surfaces are glossy: kitchen furniture, glass doors and huge window, glossy ceilings. Mirrors in the corners looks like corridors to another rooms, it gives feeling of big apartment. Minimum of color – only the most necessary, maximum of convenience – only the most reliable.

Location: Minsk, Belarus
Architect: Redo Studio
Total floor space: 43,68 m2
Photographer: Yuliya Pokhodnia
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

  • adnan noor

    nice enterior

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more