// arthitectural / Concept & Competition / Sander Mulder | Lokaal 01

Sander Mulder | Lokaal 01

Concept & Competition Sander Mulder | Lokaal 01

Cultural centre ‘Lokaal 01′ in Breda, the Netherlands was in need of a special meeting room.

Our studio came up with an interesting concept in which the whole interior design is set up in perspective to the rays of sunlight falling trough one of the windows in the meeting room at noon.

The dark wood panels runs off the floor into the wall onto the ceiling, shaping a large meeting table, and contains cabinets for business materials and documents. Keeping the rest of the floor and walls in sharp contrast with a nice broken white, the meeting room appears bigger then it actually is.

Location: Breda, The Netherlands
Designer: Sander Mulder
Photographers: Niels van Veen & Sander Mulder

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more