// arthitectural / Architecture / Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacy

Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacy

Architecture Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacy

Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacyA dispensing pharmacy built on the roadside in Suzuka, Mie Prefecture. In suburb where cars are popular in daily use, many shops stand in a row on a national road rather than in front of the station, a unique road sight that car parks line along the road and the wall surface of buildings are secluded from the road can be frequently seen.

Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacy

Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacy

Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacyRemaining such location design of buildings as it is, which is also common for convenience stores, the dispensing pharmacy is designed in a manner which can change the sight made by the building and the car park and can be used for an open square for local residents.

Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacy
Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacy

Spacespace | Isoyama Dispensing pharmacyFlower patterns painted on the floor can control the traffic in the building site such as parking position and pavement and form a gathering space for local residents and a play space for children, and inside the building they also assist in guiding the flow line of customers and the operation of staff.

Location: Suzuka, Japan
Architect: Spacespace
Structure: steel
Storeys: 1
Site area: 168.77 m2
Floor area: 65.75 m2
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more