// arthitectural / Interiors / Studio dass | Nursery room

Studio dass | Nursery room

Interiors Studio dass | Nursery room

Studio dass | Nursery roomThe relation between Parents and their children is a unique relationship of intimacy, love and trust. To transport this feelings into the design of this nursery room was the main objective in order to creating a cozy, cheerful and bright place.

Studio dass | Nursery room

 

Studio dass | Nursery room

Studio dass | Nursery roomThe noble and natural materials together with colorful decorations from natural elements give the feeling of being in a private room with direct view to the greenery. The Corian wall and counter create a dynamic space and a sense of purity that embraces the room and its visitors.

Location: Parque Principado, Oviedo, Spain
Architect: Studio dass
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more