// arthitectural / Architecture / Studio Guilherme Torres | AH House

Studio Guilherme Torres | AH House

Architecture AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (1)

This residence has been designed with full integration of the gardens with the living areas.

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (8)

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (3)

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (12)Protected from the street by a stone wall, the transition interior / exterior happens naturally.

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (19)

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (18)

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (20)Living rooms are transformed into large balconies, gently framed by architecture.

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (24)

LIVINGROOM 1

LIVINRROM 3The walls were contemporary artwork and furniture brings together a collection of vintage pieces mixed with family memories.

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (41)

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (37)

AH HOUSE_STUDIO GUILHERME TORRES  (44)

Location: São Paulo, Brazil
Architects: Studio Guilherme Torres
Year: 2012
Area: 1031m²
Photography: Denilson Machado_MCA studio
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more