// arthitectural / Agi Architects
  • Ali Mohammed T. Al-Ghanim Clinic building by AGi architects stands as a pioneer in the healthcare sector, where challenging issues such as privacy and security are addressed using a new model, where courtyards attached to the façade are the driving element behind this unique typology. The program occupies the entirety of the site, and from […]


    more

  • “La Ascensión del Señor” Church is the result of the competition organized by the Archdiocese of Seville in 2010. From the beginning, we realized that the design of the church was not a formal exercise but it had to tackle many social issues not so associated to what the representation of a church is. Why? […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

S Cube family chalet is made up of three intertwined beach houses. The owners -two brothers and their sister each with their own families- want to continue enjoying the same exceptional environment in which they grew up, but with complete independency and privacy from each other. For these reasons, the design of these three small houses […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The architectural vision has been to bridge the gap between the traditional American golf club and the functional architecture of Scandinavia. The golf club is a traditional wing house but is built in rustic materials with large cantilevers and oblique angles. The roof floats above the plateau as a sculptural element integrated in the hilly […]


more

The architects von Gerkan, Marg and Partners (gmp) have won first prize in the competition for the design of the Elbbrücken Underground station. The station will be located in the future district of the same name, at the eastern end of Hamburg‘s Hafencity, and will, at least for the time being, be the end station of the […]


more

A site located in Sydney’s city fringe suburb of Surry Hills presented an opportunity to develop a small multi-level urban house which responds to its mixed context of small terrace houses, warehouses and the 1960s Readers Digest headquarters. The house forms a bookend to a row of Victorian terrace houses in the manner of a traditional corner […]


more