// arthitectural / Barcelona
  • The existing volume could not be changed, so we adapt the guest house program to it. First of all, we covered with insulation and waterproofing the roof and then we did the same with the facades and interior space. The idea is to open the inside space to outside, so the users could be available to […]


    more

  • The pilot Pop-up store designed for Kongoh aims to adapt traditional display strategies employed by typical African market stalls to modern and western retail design trends and needs. Their typical staggered display counters and its fiber sacks exhibit in this shop the chocolate cut into pieces instead of grains or species. And even though the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

This projects aims to keep the same living feel of the beginning of the XX century in a flat of the Eixample of Barcelona by enhancing the existing features with the least possible amount of intervention. Even though the property on its own does not have a special heritage value, all the constructive elements have […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Nestled within the undulated roofline of one of Fitzroy’s famed MacRobertson warehouses, sits a roof terrace with a difference – complete with canopy and turf. This, the vertical and architectural pinnacle of the Butler House, fills the void that effects so many inner-city dwellings – a lack of outdoor space. Further to this, the warehouse […]


more

The secular action of Cadaqués population interpreting the natural space and setting out the stone terraces in a dry process for the planting of olive trees and grapes, it is a morphologic characteristic of “Cap de Creus”. The course of time and the scanty means, they thought a technique and trace the system ground rules […]


more

This house was designed to be in harmony with its surroundings of beautiful mature trees: douglas fir, scots pine, oak, larch, cherry and maple. Two large volumes, one in stone, the other in wood, create a compelling dialogue that speaks most eloquently in the double height space that forms the main living area of the […]


more