// arthitectural / Beijing
  • The regeneration of the central landscape piece of the Business Technology Park in the heart of Zhongguancun will give place to this unique destination of shopping, entertainment, gardens and outdoor events. The four-storey development integrates with the landscape forming a new gentle topography for the site amongst indoor and outdoor spaces and activities. A sinuous […]


    more

  • Construction has begun on SPARK’s competition-winning design for a 127,000 sq m mixed-use development that will serve as a new leisure and business centre in Beijing’s developing Daxing district. The Vanke-Shoukai joint-venture development will incorporate an expansive publicly accessible park environment between office, residential and retail buildings. The design represents a dedicated effort to provide […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

This is a studio and residence built from the renovation and expansion of a small single-story building. The original building is brick structure with slope roof. Now we take away the old roof and change it into three stories by making use of original brick walls and adding new light wooden structure walls. Since the […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Dominic & Marie Bagnato directors of Bagnato Architects, purchased this un-renovated home in 2005 and turned it into a compact designer family home on a site area of only 337sqm with a frontage measuring 6.71m and side boundary 50.29m.With signature attention to impeccable finish and effortlessly sophisticated function, this home has been transformed into a […]


more

This small house is designed for a couple as their summer weekend house in the mountains.  The clients requested a maximum interaction with the context with a basic program for a secondary house. The house is inserted in the pine “forest” without any attempt to “landscape”. We chose to create a horizontal intervention rather than […]


more

We were commissioned in October 2010 to produce a design for a new house on the site of a ruined, B-listed black-house on the Isle of Tiree on the west coast of Scot­land. We developed a concept that comprises two houses, a Living-house and a Guesthouse, linked by a Utility wing. Together the elements combine […]


more