// arthitectural / bench
  • Our aim as transforming spirit of fluidity to traditional and standard surfaces without touching to any floor or ground and making the surface more energetic and dynamic. Plafitsya created for indoors like hotels, shopping malls etc. and also outdoor places such as beaches, hotels and even if it is possible to use for a street […]


    more

  • Inspired by the spiral movement that can be observed from the infinite elements such as growth of plants and flowers. This shape symbolizes the constant movement and regeneration. It is more than a bench, it is an sculpture where one can be part of it feeling the constant transformation of wood. Bench Made Wood. Numbered […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The San Marino based brand, ALL+ has been awarded the TÜV SÜD certificate for its Loco bench, thereby confirming its original specialisation in urban furnishings with a high quality content and beguiling design. For the first time ever, the TÜV SÜD (TÜV stands for Technischer Überwachungs-Verein, meaning Technical Control Association) performed both European and American tests […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This Project is located on a residential neighborhood on the east side of the city, formed by 7 stories tall adjacent buildings. On this specific site, we had a 7 stories tall blind wall of a building to the east, and isolation was required by regulation to the west side, overlooking the mountains, next to […]


more

YAK01 is a new modernly designed house located on Yen Akat Road, Bangkok, Thailand. The house is specifically designed for a small modern family. It is composed of a 560 sq.m private land and 500 sq. m usable internal space. Even though the usable space of the land is limited, the client wanted a modern […]


more

The new building is by the side of the recent development of Borgo Val di Taro, in a large residential neighbourhood under urbanization. The settlement, integrated in the mountains of the Taro Valley, appears as a core within a natural basin surrounded by the Appenine mountains. The building wants and creates new sight relationship with […]


more