// arthitectural / BNKR Arquitectura
  • Expo CIHAC is an annual architecture and construction exhibition that takes place in Mexico City and the biggest in Latin America of its kind. Every year exhibitors have the opportunity to get noticed and call for attention through the design of their stands. Some companies take advantage of it and others not. Panel Rey, the […]


    more

  • ” A client that visited our Estancia Chapel contacted us to design a private chapel on the plot of land they had recently bought on the backside of their weekend house in Cuernavaca, Mexico. They wanted an Ecumenical Chapel, a non-religious and universal space, to meditate. They liked our Estancia Chapel but wanted something more […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Our first religious commission, La Estancia Chapel, was a wedding chapel conceived to celebrate the first day of a couple’s new life. Our second religious commission, The Sunset Chapel, had a diametrically opposite purpose: to mourn the passing of loved ones. This premise was the main driving force behind the design, the two had to […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

A former industrial complex from the mid-20th century, with 650 square metres of hall space and visible traces of its previous use as a machine shop: an elevated foreman’s office once used for supervising shop-floor operations tells a tale of order, streamlining and clear-cut hierarchies. For Designliga, this legacy of German industrialization is a mirror […]


more

The urban extension of Jinzhou, a city of three million inhabitants located less than 500 kilometres north-east of Beijing, has been articulated by the creation of a new large public park of 176 Ha in an area reclaimed from the sea. During a first phase, the park hosts the 2013 Jinzhou World Landscape Art Exposition […]


more

To adapt this old farmhouse to a dwelling-house the only necessary intervention was to demolish the partition walls. The house’s social areas were placed in the existing volume. Only a wooden “little box” was set to screen the kitchen area. To host the bedrooms a box unattached to the ground, coated with z – shaped […]


more