// arthitectural / Bogotá
  • Maximum use of the space The project is located in a traditional square in Bogotá between two other buildings, with a specific norm that sets the height and general isolations. The requirement to use as much area as possible resulted in a regular cubic volume and isolated on all sides of other buildings and completely […]


    more

  • This Project is located on a residential neighborhood on the east side of the city, formed by 7 stories tall adjacent buildings. On this specific site, we had a 7 stories tall blind wall of a building to the east, and isolation was required by regulation to the west side, overlooking the mountains, next to […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The chapel in la Calera has a basic geometry that tries to alter the territory as little as possible. It uses the natural features of the environment, the wind and the light, to create an essential harmony. The chapel is designed to open to the outside to allow worshipers to gather in mass, this architectural […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The new building is rooted in the slope between the two sports fields of the school. In the south end of the building will be posicioned the public program, the library and the amphitheater enhancing the relationship of the school campus with the urban fabric of the city. The upper level of this building is […]


more

The project plays with the idea of a landscape to distort the apartment’s small size. The request by the client for a “real” staircase to climb to the elevated bed allows for the construction of a “mountain” which also serves as delimitation between access and kitchen and as storage, entrance cupboard and workspace at its […]


more

This housing project is located within a former industrial area in the city of Eindhoven that was redeveloped into a residential neighborhood named Stripe S and composed of two building blocks. The E’ Tower forms the entry to this new development, with 110 apartments dispersed across its 22 floors, while a separate auxiliary building echoing […]


more