// arthitectural / bowl
  • Gold fences placemat. Metallic gold gleams graphic on grey in an abstract print that reads like geometric code, power-loomed of 100% cotton. Dimensions: 19″Wx14″D Details: 100% cotton; Gold foil print; Machine wash; Made in India. Handy gold caddy. Modern home improvement at your service. Glam gold-plated metal toolbox constructs a refined industrial place for everything […]


    more

  • The Balloon Bowls are created by casting strong synthetic plaster into a balloon, after which a second balloon is inserted, and inflated. These two balloons act as flexible moulds, ensuring a unique shape for each and every bowl. Once the plaster is set, the balloons are removed, and a bowl appears. The colorants, which are […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

K´Do Ding (Pres´N Thing) is designed by Coen van Ham. This foldable carton can be used as a vase, bin, bowl or box. It is designed during his graduation at the Design Academy in Eindhoven. When do you consider an object as a product and when does it more apear as a packaging? This product […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The brief has addressed the new thinking in terms of libraries, that they should not be hard civic buildings, but transparent buildings which form part of the urban fabric of the city. They should become permeable, transparent and inviting for the modern citizen. We have seen the Library change vastly over the last 25 years […]


more

Project background We were approached, in the early spring of last year, by the Korean manufacturer LG Electronics to develop concepts for a home theatre system. Skyline is the result of a  6-month-long design process involving meetings at our Stockholm office and visits to LG’s Korean headquarters, an intensive series of rendered concept appraisals as […]


more

An existing face brick residence within a heritage area of Sydney has been transformed.  The features of the original house have been retained, whilst a poor quality previous extension has been removed.   A large double storey pavilion has been created behind the existing residence, with a glazed link connecting the two. Duplicating of some of […]


more