// arthitectural / Commercial Center
  • Centrally located, the Myer Bourke Street store has witnessed a century of Melbourne’s evolution and has played host to many of its most memorable rituals and festivals, becoming an iconic symbol of the city. However after years of retail service the store could no longer compete on an international level in the rapidly evolving and sophisticated consumer market. In 2007 […]


    more

  • Kokaistudios is proud to announce the opening of the K11 Art Mall in June, 2013. Located in the heart of Shanghai’s central shopping street, Huai Hai Lu, this innovative commercial project has re-vitalized the podium levels of the landmark New World Tower, an icon of the 1990’s commercial renaissance of Shanghai. Kokaistudios oversaw both the architecture and the interior design of […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The Galaxy Soho project in central Beijing for SoHo China is a 330 000m2 office, retail and entertainment complex that will become an integral part of the living city, inspired by the grand scale of Beijing. Its architecture is a composition of five continuous, flowing volumes that are set apart, fused or linked by stretched […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Following the success of the award-winning Johnnie Walker House in Shanghai, creative firms Asylum and LOVE once again teamed up to design the world’s largest ultra premium whisky embassy. Launched by Diageo as the largest, most luxurious Johnnie Walker House, the House is located in Beijing and imbued with  whisky knowledge and historical elements throughout the sophisticated spatial design. […]


more

Industrial and vintage loft in Barcelona AM Asociados has carried out the total refurbishment of a loft, located in Gracia, the most bohemian district of Barcelona (Spain). The client wanted to transform a 75 sqm ground floor that she bought almost in ruins. She contracted our interior design studio for the execution of an industrial-style loft, […]


more

The client, an Art Gallery director, asked for a contemporary home on a narrow inner city allotment. The house was to have two bedrooms plus an extra study that could be used for visiting artists to stay in, and was also to include a private subterranean gallery. The house extends over 3 levels; the entry […]


more