// arthitectural / commercial
  • Yamada Sen-I Co., Ltd. is a furoshiki (wrapping cloth) manufacturer based in Kyoto and we performed the renovations for their directly-managed official shop; “Musubi.” Since the store is located in a quiet area of Harajuku, Tokyo, deliverables included a space to showcase the furoshiki designs on sale by increasing available store space and improving the […]


    more

  • The method and means of tectonic principles that govern the dispersion of mass and surface in the project proposal are subject to folding and overlapping of curved tectonic bodies. These tectonic and massing arrangements are intended to create paths of intersection and to architecturally express a forward movement projected toward the sea. The architectural formation […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

On the contrary of typical tower design rising from a podium, the goal of this project is to develop a neighborhood feeling and become a new business center along with other developments close by. The future main pedestrian street along the site is inviting and at the same time forms an enclosed urban square for […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Redevelopment of a factory site in Haarlem During the coming years a number of obsolete factory sites along the River Spaarne in the centre of Haarlem will be redeveloped for homes, employment, culture and entertainment. The location that stirs the imagination most may well be the site of former Droste chocolate factory: it is in […]


more

The Aviation Display Hall is a major new museum facility for the Museum of Transport and Technology (MOTAT)’s collection of historic aircraft. It was designed to extend the existing aviation building on the museum’s Meola Road site in Auckland. At 3300m2, the extension will enable MOTAT to house all of their aviation exhibits, some of […]


more

The design of the loft is in a way antithetical to Manhattan’s Noho neighborhood, where the common practice is the open plan. The approach for this residence was to curate gallery-like vistas in the living areas and separate the sleeping spaces to allow each its own identity and privacy. The children’s wall provides a home […]


more