// arthitectural / concrete
  • How do you go about making a typical 90s suburban supermarket, already worn and dilapidated, into a striking modern architectural statement? The original plan was to tear the store down and start again from scratch, however this proved beyond the budget. Instead, an ingenious and inexpensive redesign has transformed the building into a robust and […]


    more

  • The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws. We made a hole in […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The World Architecture Festival has announced the winners of 12 award categories on the fecond day of the festival. WAF category winners day 2 Civic and Community Sharon Davis Design | Women’s Opportunity Centre (Rwanda)  Designed in collaboration with Women for Women International, this mini-village transforms urban agglomeration and subsistence farming with an architectural agenda to […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Extra-extra-Small House is located in a specific part of the center of Ljubljana. The neighborhood called Krakovo has a structure of a historical village, which was in the Middle Ages supplying the nearby monastery with fresh food and is today highly protected historical area. The basic dimensions of the new house were already defined by […]


more

‘Care for Life’, the client, has developed an innovative vision regarding living and care in our modern society. The development of a residential care campus in Velm (Limburg) is their pilot project. The idea of living and caring flowing seamlessly into each other is spatially translated in the masterplan for the site. The masterplan reiterates […]


more

This project concerns a full renovation of a typical Brussels house. The triplex takes advantage of the garden by orientating the living area towards it. The former basement-kitchen is completely refurbished and an extension allows enlarging the living room to the garden. A terrace situated on the roof of the living room is directly linked […]


more