// arthitectural / Dental Clinic
  • Our clients required from us to create original interior with contemporary and modern look to impresses and surprise with its vision. The space was not large and needed functional development with strong emphasis to be the visual center of the area. Another important element was the staircase leading to the basement used as storage. We […]


    more

  • The uncommon form, narrowness, vertical amplitude of the space and the two big glass façades placed on the main and back façade defined mainly the organization of the spaces. The reception and waiting room it’s characterized by a big white box that floats in the air playing with the vertical amplitude of the space. The interior […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily
// arthitectural / You may also like to see...

Maximum use of the space The project is located in a traditional square in Bogotá between two other buildings, with a specific norm that sets the height and general isolations. The requirement to use as much area as possible resulted in a regular cubic volume and isolated on all sides of other buildings and completely […]


more

The house is composed by 6 squares grouped in pairs (concept). Within this compositional rule, two subtractions were made at opposite sides to form two venues: the garage in the front and the social area behind. The different relationships that they establish with their neighbors (other squares) were determinate by the unevenness of the floor, […]


more

Throughout history natural formations have been used to provide seating elements for rest, relaxation, gathering and communication. Inspired by the rhythmic smoothness of geological formations, the sculptural Seating Stones exhibit a playful take on spatial awareness and versatility, presenting myriad possibilities for placement, color, texture, arrangement and communication. Seating Stones are designed as individual objects […]


more