// arthitectural / design
  • The “Henley” project concerns the renovation of an apartment from 1974 with an area of 90m2. The original apartment was divided into separate areas that could be achieved through a central circulation. The playful circulation in the new design provides an optical extension of the space. The design proves that with a limited surface a […]


    more

  • Wire netting (‘kana-ami’) cooking utensils made by Kyoto artisans have been employed to create Kyoto’s delicate, exquisite cuisine for over a thousand years. We created this basket in collaboration with Kanaami-Tsuji, a Kyoto-based wire netting firm that preserves the craft’s traditions and develops it for contemporary living and future generations. The carefully constructed basket, composed […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The design Project of the Telefónica Foundation Space (6.370 m2) forms part of a complete rehabilitation project of the Telefónica Building (Gran Vía, Madrid), a symbolic skyscraper from 1930, regarded as one of the jewels of Spanish architecture dating back to the early 20th century. The Project is coordinated and run by the studio Quanto […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This project is a small real estate development located in Mui Ne, a seaside holiday destination in Vietnam’s south east coast. The site has a trapezoidal shape 110 meters deep between the ocean and the road and 42 meters along the beach. The sea front view is amazing and unusual for a private residential project […]


more

This project includes the preservation and the extension of a historic heritage monument on the first established street in Yessod Hammala, built by the ‘pioneers’ in the late 19th century. The site is located in a tourist area, allowing for the house, or at least part of it, to be used in the future as […]


more

On a dramatic site perched near the edge of an escarpment along the Scarborough Bluffs and nestled amid towering oak trees, the clients set out to build their dream residence on the foundations of the wife’s former 1960’s childhood home – a light filled open residence that would celebrate the spectacular views encompassing trees, water […]


more