// arthitectural / educational
  • The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


    more

  • Transparent administration: the architecture of the Vocational School of Administration by AllesWirdGut demonstrates closeness to citizens, openness, and transparence. The only thing that encloses the new school building in Embelgasse in Vienna’s 5th district is in fact the block perimeter. Large ground-floor glass surfaces afford an insight into everyday school life and open the green […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

PROJECT GRANTED WITH THE GRAND PRIZE Object of the contest: the building of a Natural History Museum Complex on the site that currently hosts the Dolphinarium in Constanta, modernizing the dolphinarium, building of an aquarium, an exotarium and the design for a botanical garden. The construction of a Modern Museum of Natural Science, equipped according […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The recently renovated building located in New Bond Street in London houses Canali’s largest boutique worldwide, with offices and showroom. Today, it constitutes the Italian fine tailoring brand’s new location headquarters in six floors. It occupies two adjoining historical town houses that have previously been subject of several alterations starting from the 80’s. On the […]


more

Pool House features a free form swimming pool on the roof. The roof pool in a way doubles the plot. It creates an additional usable level, an elevated private square. The ceiling of the house below follows the graceful geometry of the pool creating a sensational sequence of inverted domes: a cozy grotto comes into being. Perhaps […]


more

  This is a getaway house erected in the city of Piracicaba, 250km away from São Paulo. It is intended to serve as a meeting point for a family whose members are scattered across various cities around the state. The 2,000m2 (21,500 ft2) land resulted from merging 2 corner-lots in a gated condominium. Not only […]


more