// arthitectural / Elías Rizo Arquitectos
  • The project arises from the idea of ​​creating a building with a removable metal frame capable of holding an artificial wave machine for surfing, complemented by an architectural program consisting of: bathrooms / dressing rooms, restaurant / bar and administrative area, which revolve around the main attraction. The project is located in a commercial area […]


    more

  • On an emblematic avenue in Guadalajara, a short distance from a city landmark in the heart of a cosmopolitan area, this building rises in an attempt to become a reference in Guadalajara’s cityscape. The project aims to create an imposing building that is kind both to its surroundings and the environment. The project consists of […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Located in Punta Mita, in the Riviera Nayarit area of Mexico’s Pacific Coast, the project is a beach retreat for an unconventional couple. The brief required the design to move away from the stereotypical regionalistic style of Mexican beachhouses, instead reflecting the unique lifestyle of its future dwellers. Both owners were an active part of […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Cloud[S]cape is a site-specific installation designed and fabricated by Steve De Micoli of dfab.Studio. Cloud[S]cape was created for the Malta Design Week, which took place on the 1st-8th October 2011 and was set in the backdrop of Valletta’s Royal Malta University. Suspended over the entrance to the main hall of the building, cloud[S]cape mirrors the […]


more

This is the winning entry for a competition put forward by the ministry of public works. The main target behind this project was to create an entity to house the High Judiciary Court in Jordan, and distinguish it from the other types of courts by providing it with its own separate building. The importance of this […]


more

Flight Club is regarded as a Mecca for sneaker collectors and urban fashionistas around the world.  Our charge was to design a flagship store in an existing loft building in New York City’s Greenwich Village. Our goal was to create a clean, authentic urban space within the existing shell of the building. We also wanted […]


more