// arthitectural / ftnews
  • Hem (hem.com) has acquired the design rights and inventory for more than 200 products from the Italian design company Discipline (discipline.eu). Hem, the home of Design Made Easy, features the most exciting designers of today and tomorrow. Some of the designers who collaborate with Hem to create original designs include: Luca Nichetto, Form Us With […]


    more

  • Street Kitchen’s new base in Testbed1, Battersea, includes a large commercial kitchen, geared to serving thousands of lunches each day, loaded into airstream caravans and transported into central London. The company’s vision is modern British cuisine made from local organic produce and eventually aim to grow vegetables and keep bees on the roof of Testbed1. […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

GOLD AUTUMN LEAF handmade in cast bronze plated in 24k gold, by the sculptors who make the Goya Cinema prizes in Spain. GOLD AUTUMN LEAF emotional art inspired by nature for exclusive spaces… Swing Cast bronze sculpture plated in 24K gold Numbered and signed series limited to 88 u. Design: Verónica Martínez


more

// arthitectural / You may also like to see...

The residential mixed-use After Hours Building is located in the heart of Phoenix, one block west of light rail. The multi-level, aluminum-clad, contemporary masonry building includes a graphic design studio, retail store, and a private residence on the top floor. With the urban-friendly setback, the spatial, architectural, and landscape relationship to the street front provides […]


more

“The client, after spending many years in a large home on Ile-des-Sœurs, had taken an apartment with a panoramic view of downtown Montreal, Mount Royal and the St. Lawrence River. From the start, it seemed to me that this magnificent view – one of the best in Montreal – should become the focus of the […]


more

About The design principles of Gerbera House were to respond the demands of the users respecting the implementation site and the surroundings. The idea of the project was to develop a residential unit to a sloping terrain promoting visual, thermal and acoustic comfort taking advantage the climatic conditions of the region. To reach these principles the building has been […]


more