// arthitectural / Henning Larsen Architects
  • In the heart of Lyngby situated north of Copenhagen, Danica Pension in collaboration with Henning Larsen Architects, COWI and Alectia have developed the area of Kanalvejsgrunden with a new building that will comprise student residences, retail and Microsoft’s new Danish headquarters. The project will create a new unique urban space accessible to everyone and will […]


    more

  • Jåttå Vocational School is designed as a small ‘town in town’ featuring a vibrant double-high central street surrounded by individual ‘urban quarters’, each with their own teaching environments and lecture rooms. The heart of the school – the central street comprising the main hall, canteen and resource centre – forms an active and vibrant gathering point […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The Massar Children’s Discovery Centre will be the heart of a Syrian educational programme – Massar. The centre will through science-based, hands-on experiences offer activities to empower young Syrians to contribute actively in building their future. The discovery centre has a unique location in the heart of Damascus. The building comprises exhibition, library, education and […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This $150 million dollar project has entailed the reconstruction of a 400,000 SF landmark building built shortly after the turn of the 20th Century, and in fact, the first building built for public higher education in the United States. The client has been the Dormitory Authority of the State of New York acting as agent […]


more

The eight new apartment and office buildings are situated close to the town centre of Zurich and offer stunning views of the lake and surrounding cityscape. The project regenerates a former industrial site into a new attractive center for working and living and integrates itself harmoniously into the existing historic fabric of the area. The […]


more

Romsey road is a luxurious 5 bedroom house refurbishment in the city of Winchester. Our brief was to create a sense of space and calm in the tight and complicated layout. By extending at the rear on first floor we replaced two single bedrooms with two master bedrooms with en suites, as well as liberating space […]


more