// arthitectural / hotel
  • The design combines an effort to preserve as much of the existing building with a single construction measure in the alpine landscape. The facade reflects its surroundings, creating a landmark identity without distracting from the mountain scenery. From the aerial cableway, visitors directly access the central reception area. Vertical circulation is provided by a generous […]


    more

  • The large shape gently integrating into the park landscape is created with three circles, which are ‘interlaced’ in the centre. The building figure has no rear side. The basic concept gives the solitary building a special power and prominence in the urban planning context and simultaneously subtle modesty. The spatial concept also defines the interior […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

A restful place to arouse your curiosity A quiet spot for getting away from it all, yet right in the heart of where it’s all happening. Just a stone’s throw from the Place de la Madeleine, in an area steeped in History, Art, and a thousand temptations to shop, the Hôtel de Sèze’s four stars […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The reconstruction and extension of the administration building of the Kozala cemetery and the design of the square at the entrance to the cemetery is a significant improvement to that part of Rijeka. The complex is located at the fringe of a protected historical unit from the art nouveau period. Following an analysis of the […]


more

The bureaucratic, ever increasingly regulated world is constantly distancing many of us from our human urge to be liberated. Regular people face this reality. And professionals face it even more so: procedures, standards, methods and approvals. Most of the time the standards of community are generally increased through the activity of the people who face […]


more

The family house for a young couple with children is located in the green residential part of the city of Zagreb. The former family house was built in the 1950’s on a steep hill slope and did not fully use all the advantages of the site nor did it meet the requirements of contemporary living […]


more