// arthitectural / Juma Architects
  • This project involves the renovation of a 1974 apartment with a floor space of ​​90sqm. The original apartment was divided into separate spaces that could be accessed through a central circulation area. The playful circulation in the new design creates an optical extension of the room. The design also shows that it is possible to […]


    more

  • Optics Herpol wanted to move to a better, more central location with easy parking. A property located in the town square seemed to meet these conditions. So JUMA architects was asked to draw the new interior. The property is very deep and narrow at the same time with little natural light. JUMA started these restrictions […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily
// arthitectural / You may also like to see...

How can we fit in with the spirit of the area? The former wet docks are so intimately associated with the city’s industrial heritage. This place belongs to the river. The water is its life force, the power of nature reclaiming these man-made banks. As the broad river winds gently towards its destiny, one of its curves […]


more

This North-facing villa is perfectly balanced with an application of earthy textures against high-gloss finishes, and raw material against refined elements. The home combines the use of rock, steel, wood and glass – classic modernist design elements re-mixed for new applications. The idea was to create a luxury family home with an ecologically sound design […]


more

The complex is located in Cañitas, a part of Palermo that, in the past years, has been experiencing an important growth. It consists of two towers with twenty floors each. The common spaces include two pools, sauna, solarium, meeting room, putting green, laundry and gymnasium.   Location: Buenos Aires, Argentina Architect: Zas Lavarello&Asociados | Arq. Zas […]


more