// arthitectural / Kindergarten
  • The property of the Kindergarten Rotbuche is situated among a Berlin mansion estate. Two big common beeches distinguish the site. Regarding to the property’s size, the compact buildings design is orientated by typical mansions. A quadratic base serves the two-storied volume. By using just ca. ¾ of this floor area for the actual building, the […]


    more

  • In the bottom of the Sierra Nevada of Santa Marta outside the city it is found Timayui a place with high poverty and few opportunities. This project encourages and develops children, social inclusion is a challenge as well as activating new forms of use, ownership and pride in the communities. The building is conceived as […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The evangelistic Churchcomunity Berlin Bohnsdorf-Grünau provided a plot at the corner of Neptun Street to Schulzendorfer Street in Berlin, Germany. The plots level is even and partly settled with big trees. The border to the Neptun Street is marked by a small hill which is surrounded by trees. The architectonic concept relies on the base […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This house has been designed from a large white enclosing wall that contains all the functions and is completely open to the backyard so as to enjoy the different views to the lake and its natural environment. The access is materialized through a stone folded wall that turns the access into a wall that separates […]


more

Say servus to the new puma store in Munich! Theatinerstrasse is Munich’s famous shopping promenade and home to puma’s new redesigned store. plajer & franz studio under the direction of Ales Kernjak (head of global store concepts, puma retail ag) gave the shop a thorough makeover and filled the 326 sqm space with a dose of joy, innovation, […]


more

The project consists of a beach house located on a hill overlooking the sea, 60 miles south of Lima. Conceptually, the house includes a large vertical pedestal on which two parallel planes rest that contains the large social area. At the top of the pedestal and on its top edge, a strip of water has been designed […]


more