// arthitectural / Ljubljana
  • How to establish a clear spatial, material and social identity of the neighbourhood? This question was the basic principle when developing the design of objects and their surroundings in terms of deeper connection of future residents with their living environment. The concept of the 3D erosion is resulting from the critique of the existing master […]


    more

  • The client family who lives on the ground floor of an apartment villa, commissioned the redevelopment on the south side of the existing building. The client has a functional disability and is restricted to a wheelchair. He lives with his wife, three children, and a dog. The existing “Villa Dular” is a typical modernistic villa originally […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

New residential area is a link between the urbanized and natural space. Concept The form of housing and open space is following the natural, initial contour of the hill. This enables optimum living conditions in the housing (the views, privacy and microclimate), regulation of large green open space and direct connection to the surrounding natural […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The property is located in Wellington, New Zealand. It sits just below the road facing east, looking over the botanical gardens out to Wellington Harbour. A neighbouring house sits much higher to the north with another lower to the south. The site loses sun directly to the north, but receives both generous morning and afternoon […]


more

Change introduces a new idea of flexibility. The easy movements of the sectional seating system allow to assemble the requested number of units on a straight or curved line on both sides. The easiness in modifying its shape makes Change an extremely versatile seating system, be it a cosy seat to foster conversation or a […]


more

Houses around this site have all of the windows and gardens facing south direction. We felt like most designers agreed upon a certain rule in design. When we first visited this site, we were surprised that it was surrounded by houses and it was a very dark. But we found the sunlight from the gaps […]


more