// arthitectural / medical
  • Our clients required from us to create original interior with contemporary and modern look to impresses and surprise with its vision. The space was not large and needed functional development with strong emphasis to be the visual center of the area. Another important element was the staircase leading to the basement used as storage. We […]


    more

  • Eix, pretends to be a calm space full of natural contrasts; where tranquility and nature are always represented. From the impotent façade the interior can be sensed. The black tinted Iroko wood trims contrasts with the huge windows that allow the natural light pass through. A two area space, treatment space and pilates space. In […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Central DuPage Hospital in Winfield, Ill, west of Chicago, commissioned RTKL to design a freestanding cancer and diagnostic imaging center for a cancer care campus in nearby Warrenville. RTKL’s design showcases the high quality of the hospital’s brand and its world-class cancer program by creating a building with a contemporary appearance, simple wayfinding, and a […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Since 2008, Paul Coudamy has created architecture that has always been visually unbounded whatever the constraints. A talent for optimising the materials (poor or rich: cardboard boxes, chipboard, metal, ceramic…) combined with a demand for tailor-made that paves the way to the agency creating new processes, on a daily basis, for digital design and manual […]


more

Bakery studio was founded in September 2009 by Gil Sheffi, Ran Amitai and Gilli Kuchik, the three met and became friends during their studies at the Bezalel  Academy of Art and Design in Jerusalem Israel . Wood is used for the propose of producing furniture for a long time; connecting, carving and bending  this natural […]


more

The modern city villa is located in North Helsinki, in an area characterized by old wooden villas. The sculptural form is motivated by the dramatic setting: the summit of a rocky hill. The parallellogram-shape of the main building creates sunny courtyards both to the south and the west. The facades are clad in broad boards […]


more