// arthitectural / Metropolis
  • The project emerged from the remodeling of the old building La Colmena, located in the corner of Agusto Tamayo street and Juan de Arona avenue in San Isidro, Lima, Peru. The original building was designed with a pre-built concrete elements that gave the image of a beehive to the entire complex. During the almost 30 […]


    more

  • For a project as important as the general offices of a lawyers firm, there was a private bidding process, where Consultora Metropolis won with the proposal of the remodelation of an old 5,000 m2 clinic, in the district of San Isidro, in Lima – Peru. The general proposal tried to recover the original structure of […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The project emerged of the remodeling of the old building of Banco Sur located in the corner of Andres Reyes Street and Rivera Navarrete Avenue in San Isidro, Lima, Peru. In the last years the building changed of owners, modifying its facade with the application of signs and corporate applications. In the year 2005, the […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The design for a solar powered, perpetual motion, hydrofoil Trimaran yacht, commisioned by HoldenManz wine estate, Cape Town. The Fresnel Trimaran has a folding wingsail for a better lift to drag ratio, the sail’s frame is a built up mechanical structure similar to an airplane wing constructed from carbon fibre with a retractable Kevlar sail […]


more

  This family cottage is located on a beautiful stretch of sandy shoreline on Lake Muskoka. The building was designed for a family of four with the intent that the spaces expand and contract to accommodate a varying number of guests from the extended family that frequent the cottage. A very open-concept plan combined with large […]


more

For Australian skin care brand Aesop, we planned the interior and exterior of the new store in Kawaramachi, Kyoto. The store is located on the 1st floor of a building on a busy shopping street. A narrow 3.2m width, 19.7m depth with a spatial height of 6.2m vaulted ceiling. We approached the project by making […]


more