// arthitectural / mountain house
  • The House on the Mountain was conceived as house for one family with three additional housing units. It softly nestles against the slope and it’s size, roof shape and materials are inspired by the traditional „Wälderhaus“. The plot shapes the volume horizontally and vertically. As a result the public entrance can be accessed from the […]


    more

  • The existing volume could not be changed, so we adapt the guest house program to it. First of all, we covered with insulation and waterproofing the roof and then we did the same with the facades and interior space. The idea is to open the inside space to outside, so the users could be available to […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The extremely steep plot of land offers such spectacular sea views that it invites one to spend time, relax and do nothing. A piece is incrusted into the sloping land, maintaining its natural profile which is overshadowed by the house on top. Under the sunlight, the swimming-pool is closer to the sea and a quiet […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The project is located between in an urban area with a residential neighborhood mainly with social housing for low income families uphill and an area with various public buildings at the lower part of the valley. The elderly day centre is in between these rather different social, programmatic and physical realities, thus celebrating both its […]


more

We believe change or new is not a sole creation from nothing but rather evolution from the past. Designing the cultural center was a task to reveal what could be the image of modern and contemporary Taiwan Architecture. Cultural center is a good place to express the identity of the Taiwan. In respect of the […]


more

The plot of House L is sited in the wooded environs of Oosterhout. The existing landscape, the orientation to the rural surroundings and the planning conditions were the deciding factors in the siting of the dwelling at the rear of the plot. The ground floor was raised with respect to the current ground level, with large glass […]


more