// arthitectural / office building
  • Qianhai Shenzhen-Hong Kong Modern Service Industry Cooperation Zone is a commercial development in Shenzhen, China. Located at the west of Shekou Peninsula and encircled by Shuangjie River, Moon Bay Avenue, Mawan Avenue and Qianhai Bay, Qianhai covers an area of approximately 15 square kilometres (5.8 sq mi). With a total construction area of 26-30 million […]


    more

  • SUMMA, one of Turkey’s major international construction companies, purchased the practically derelict structure at the end of 2012, taking a decision to move further nearer towards the central CBD in Levent at the Seyrantepe junction of the ring road. Strangely although it is very near the CBD, this location currently has a no new building […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

South Nanjing Station City Square Planning The project site, located close to South Nanjing transportation hub, acts as a gate between the old Nanjing City and the new developing industrial area. The site is equally divided by 2 hectares of public green area, located on the axis that connects the Yangtze River and the railway […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This retirement home is located on the heights of Riedisheim (a suburb of Mulhouse), in a residential neighborhood. The conjunction of geophysical and regulatory constraints rendered this plot of land difficult to build upon : its elongated form, its gradient exceeding 10%, and the very restrictive POS regulations applicable to it were a priori incompatible […]


more

Regarding the shape and construction, Villa Silvia is a simple family house. Its concept is based on two vertical masses defining a social and private area. The floating white form is the bedroom part. The only window facing the street is the children’s room while the rest of the clean wall accommodates a wardrobe built […]


more

The project is an extension to the existing house, this element linking conceptually by a glass element, with two new volumes, the rooms and private areas. The project respects the existing front of the house, with his own appearance, to integrate the program creates two volumes of irregular floor playing with the topography as much […]


more