// arthitectural / Osaka
  • We performed the interior design for a store by Aesop, an Australian skin care brand, located in the Grand Front Osaka mall. With its 3.9m-high ceiling and 7meters square plane, the project area offers a simple space with a glass facade that stretches the whole frontage facing the promenade. The combination of the soft pink […]


    more

  • We began this project with a search for land. The husband comes from an area in Hokkaido where nature is vast and expansive. He lived in his home town until he graduated from university and places a high value on interacting with nature. In terms of privacy, he said: “If possible I don’t want any windows […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

A house situated in the residential area and near railway station and is built on the corner lot located one lot behind the main street. The house site borders the streets on the north and the east, and in the east (a longer adjacent to the street) there are a T-junction and an open car […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Look into the Home Lens and dive into joyful perspectives that reinvent any surrounding, adding exciting dimensions. Home Lens is available in two sizes and comes in a black, mat finish. Designer: Spell Design year: 2011 Material: Slightly convex mirror and steel


more

New possibilities for concrete and concrete applications Textile in concrete has a great future. The most significant advantage of textile reinforced concrete is its significantly lower net weight and the ability to manufacture essentially thinner construction elements. The company V. Fraas Solutions in Textile GmbH has developed an innovative textile reinforcement in its 3-D Textile […]


more

This new construction consists of seven apartments, two of which are two-storied flats. The site is long and narrow and faces a public square. The building is placed along the diagonal axis which materializes as a concrete wall upon which several volumes are attached. That way, all apartments -even at the back- have view to […]


more