// arthitectural / Park Associati
  • This building, located in the heart of Milan, was designed in the 60’s by Ermenegildo e Eugenio Soncini for the company Campari. It is a one of series of constructions, that in the years of the economic boom, become representative of the new communicative power of the Italian industry. This building is distinguished by the […]


    more

  • Milano is the second stop on the European tour of THE CUBE, a nomadic, stateless and cosmopolitan piece of architecture, a pavillion designed to host a small, temporary restaurant. Originating from Electrolux’s concept of an itinerant restaurant, THE CUBE has been conceived and organized by the Belgian event agency Absolute Blue; the design of the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The new headquarters of Salewa, one of the most important manufacturing firms in Bolzano, is integrated into the landscape at the point where the city of Bolzano meets the uncontaminated nature of the mountains. As well as housing new work spaces, the building aims to provide a space of interaction and communication between the company […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The 2nd Floor, a new restaurant in the American Club, was designed with the intention of fusing Eastern and Western influences. It features tiled ceilings, a brick wall behind the bar, and a hardwood-floored pavilion, evoking an ambiance that is reminiscent of Singapore’s colonial past. Eastern influences come into play through the use of movable […]


more

We aim to change the way we eat and chat in restaurants. The acoustic quality of restaurants contributes to the comfort and enjoyment of a dining experience. We have experimented with noise levels in relation to the comfort of dining and the ambience a cave like environment can create. The timber profiles generate a sound studio […]


more

The Z2U house has been built on high ground in the development of Gorraiz, near Pamplona. The lot has an elongated form, with a road traffic access in its southwestern side and astounding views in its northeastern side.  The regulation demands locating the building in the lot’s barycenter, leaving 3 meters free from both sides, […]


more