// arthitectural / pool
  • Right in the heart of the Ambassadors district, Rabat has just welcomed its first boutique hotel of which the interior design and decoration is signed by the Studio Marc Hertrich & Nicolas Adnet. Villa Diyafa is a 5 star hotel imagined as an exceptional private villa. It offers its guests ten luxurious suites, a private […]


    more

  • This project involved the expansion of a spacious single-story Outremont residence built in the 1960s. Situated on a site with a steep incline and majestic view, the two-floor expansion was designed to offer a generous window on the horizon. The architectural concept involved the addition of living spaces in the form of a long ribbon […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

This project was made for 50 years old woman who wanted to create a place for rehabilitation of her 70 years old mother. The pool is located in the small backyard behind an apartment building in Prague, Czech Republic. The courtyard is surrounded by walls owned by various owners so we were supposed to be […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The project was the result of a limited design competition with a brief that placed a great interest in leading environmental design approaches. Thus the project team set up from the onset was a multidisciplinary group, both international and local which included Atelier Ten from London as environmental engineers. The completed building is already regarded […]


more

Shanghai is one of the Chinese cities with the highest levels of CO2 emissions per capita and, due to industrial effluents, Huangpu is one of the most polluted river of the planet. The project pursues a dual objective: firstly, the purification of wastewater produced by the building in order to recycle it; secondly, the carbon dioxide […]


more

This small house is designed for a couple as their summer weekend house in the mountains.  The clients requested a maximum interaction with the context with a basic program for a secondary house. The house is inserted in the pine “forest” without any attempt to “landscape”. We chose to create a horizontal intervention rather than […]


more