// arthitectural / refurbishment
  •             Corstorphine + Wright have worked closely with Network Road to transform the Westwood Leadership and Development Centre. It was originally built in the early 1990’s for Cable and Wireless who at that time were at the forefront of mobile telephones and its infrastructure. The building was opened in 1993 […]


    more

  • Following in the footsteps of its highly praised renovation of 55 Baker Street, Make has completed a stunning refurbishment and extension to a 1960’s apartment building for Ridgeford Properties Ltd. Except this time rather than fronting a major arterial route in the city, the most stunning elevation is hidden away in the heart of Marylebone. […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Located in Fulham, we founded this flat which had a very old-fashioned interior and needed of new electrics and decoration. We try to make a state of the art new maisonette out of an small space. Main access is by ground floor, where there is also a small garage. Walking up stairs to the second […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

With his work group “Digital Couture”, Hermann Weizenegger translates traditional crafts into modern technologies and experiments with spatial layers and torsions. In the “Tecto” bowl, the body is built layer by layer as an architectural model and plays respectively with the tension between 2D surface and 3D space. Designer: Hermann August Weizenegger Bowl small ø 36 […]


more

The simplicity is again evident at a spatial level. Two key spaces correspond to two principal liturgical choir areas, the one outside, the other inside, and both part of the east wall. These two liturgical areas are accompanied by traditional elements: the altar, a very thick flagstone supporting the two columns, the lectern, the choir […]


more

Located in São Paulo, this 90m² apartament was reformed and received as coating sustainable materials like certified handling wood in the floor and in some walls. The kitchen walls were removed and replaced by a intermixed tone of green olive glass tyle balcony for quick meals. In the side wall there’s a graffiti of a […]


more