// arthitectural / residential
  • ‘House in Nogyang‘ is facing the boundary of the green belt, which boundary that the city can’t expand anymore. It is close to downtown but quiet, near to an apartment complex, elementary school, and Nogyang station. This house is for three generations: three children, a couple, and their old mother. Each of them wanted their […]


    more

  • The House on the Mountain was conceived as house for one family with three additional housing units. It softly nestles against the slope and it’s size, roof shape and materials are inspired by the traditional „Wälderhaus“. The plot shapes the volume horizontally and vertically. As a result the public entrance can be accessed from the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Five minutes from the village of Val-David, near Dufresne Regional Park, a jewel of a development is hidden up on a hill. So few of these properties, destined for true nature lovers, are left in the region. This natural haven of some 50 acres hosts an exceptional residence is for sale. Born from the imagination […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Dinos Naklo Recycling Facility is located at the edge of Naklo industrial zone. The largest complex of its type in this part of Europe, its purpose is extraction of raw materials via recycling of various waste elements such as cars, household appliances and furniture. Technological process includes collecting, rough and fine grinding and raw materials […]


more

Gustafson Guthrie Nichol (GGN) is pleased to announce the beginning of construction of the CityCenterDC development by Hines|Archstone in downtown Washington, DC. A new mixed-use development located on the 10-acre site of the former convention center, CityCenterDC is one of the largest downtown development projects currently underway in any U.S. city. Gustafson Guthrie Nichol participated […]


more

Design of a condo, storefront The project is the design of a 1,280 sq.ft. condo, located on the ground floor of a triplex in Montreal. The mandate was to divide each living area in order to maximize while maintaining the architectural integrity of the existing location, each room with natural light. The concept was to highlight the raw […]


more