// arthitectural / Richard Meier & Partners
  • According to Google Analytics the most viewed articles in 2014 were the following: 1 WTA Architecture + Design Studio | 12 Luxury Flats The idea of vertical living, with all the advantages and more of an urban townhouse, is realized by allowing for generous spaces, day lighting and ventilation on all four faces of the […]


    more

  • Richard Meier & Partners is proud to announce the beginning of construction of their first project in Taiwan. The new Taichung Condominium Tower developed by Fubon Land will be a luxury residential building and is intended to become a modern landmark that captures the essence of the new and growing urban context of Taichung, Taiwan. […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Richard Meier & Partners is pleased to announce the opening of Richard Meier Retrospective starting Thursday, October 20th, 2011. The Museo de Arte Contemporáneo de Monterrey (MARCO) presents a retrospective exhibition of some of the most emblematic works of renowned architect Richard Meier. The works on display included in the exhibition make it possible to […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Context The Rowing High Performance Centre in Pocinho is located in one of the most beautiful and idyllic valleys in the world – the Douro valley – one of the places of choice for champions of this sport. The project is structured into three key components: Social Zone, Housing and Training. The entire project fuses […]


more

Exhibition in Rio de Janeiro: since Meinhard von Gerkan and Volkwin Marg founded their architectural practice von Gerkan, Marg and Partners (gmp) in Hamburg in 1965, they have carried out projects in almost all large cities in Germany and on four continents. The Museu de Arte Contemporânea de Niterói (MAC) presents an overview of gmp’s work with the […]


more

The initial assignment for the Villa SK was to rebuild with a rather limited budget an existing single family house and adjust it to the needs of its futures inhabitants. Instead of redeveloping the old structure, the decision was to add a contrasting annex that would extend the living area of the house into the […]


more