// arthitectural / São Paulo
  • The slope of the land and height of six meters over the neighbor later allow distant view that opens from the street level. This panorama establishes continuity between the treetops the Morumbi neighborhood in São Paulo and the skyline buildings. The house composed by platforms belvedere empowers this relation and reveals the visitor, where it […]


    more

  • The slope of the land allows a great view that opens from the street level. This panorama establishes continuity between the project and the city of Campinas. The project formed by 3 levels, enhances this relationship and reveals to the visitor its essence. Spaces are integrated and adapted to the natural relief, what allows simultaneous […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The architectural project of this photography studio, specialized in food photos, emerged from an internal competition held at our studio. The team was divided into 3 groups that worked on the development of different ideas for one day. From these first rough sketches a new project, which, in part, was a synthesis of all these […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The Palomar Mountain weeHouse, just set in an idyllic wooded area, exemplifies Alchemy’s design + build program and showcases the focused refinement of their experience designing, building and creating over 25 built and in-process prefab weeHouses. Designed as the weeHouse MEDIUM, this 612 SF single module contains one bedroom and one bathroom, a built-in kitchen […]


more

The Kearsarge Residence is a major renovation of the 1968 M.G. Residence by the Romanian-American mid-century modernist architect Haralamb H. Georgescu. Located on a flag lot in Brentwood, California, the site for the Kearsarge Residence has a unique character as a forest within the city. The challenges of working on a historic architectural home is one […]


more

This beach house was designed for a 3 generation extended family as a summer residence. The elongated terrain is 12.5 meters wide (beach-front) and 170 meters long. The idea for the project was to work in such a way that all the social areas and bedrooms had a relevant link with the ocean, and to […]


more