// arthitectural / shopping mall
  • This lifestyle shopping mall is located at the fringe of a compound of high-rise apartments and serves the residents of a high-end suburb of Shanghai built around a giant man-made artificial lake. Originated at the lake, a canal waterfront system of pedestrian-friendly walkways culminates on this plot. The design is therefore driven by the integration […]


    more

  • This is the design and projects of the sales office for a mixed use building including residences, offices, a shopping mall and a marina on the coast of İzmir. All existing buildings on site were demolished except for one which was on the edge of the site which did not obstruct the construction of the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Located at the heart of East Guangzhou’s Science Town district Spark’s project comprises a retail street and a SOHO residential development. A contemporary interpretation of the Xintiandi (Heaven on Earth) urban village a car-free shopping, eating and residential district is composed of 2 storey shop lots that face the highway and a central alley and […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

‘House in Geochang’ is the house built on a sunny hill of Geochang, a Korean provincial city. There is a tall, brushy dogwood in the site, and a spring next to the tree which always provides fresh water. Also there is a small pool at the foot of the hill. The scenery is so peaceful that […]


more

The owner is a concert violinist with a one-year-old son.  In 2002, she requested a retreat costing $45 -$50k that valued poetry over commodity.  In 2002, the final cost came to about $57,000 including all interior furnishings, decks, and outhouse.   The architects produced the cabin with a team of 4 people in two months using […]


more

Since we are almost 15 years active in the health care, we have been approached at the end of 2007 by the pharmacist, Mr van Berkel. His question was whether we wanted to make a proposal for the establishment of his pharmacy in the new build health centre. We did, of course, and have simultaneously […]


more