// arthitectural / studio
  • It’s a studio for an artist. It’s a playground for a designer. It’s a gathering place for friends. Therefore we designed what he needed; of course a long desk for hair make up, some space and walls reserved for him where he can paint, a library, screens for concert videos, a little courtyard, and a […]


    more

  • De Bijenkorf launched an Artist in Residence project, entitled ‘Room On The Roof’. The department store had invited artists, writers, musicians, architects and designers to take part in the program. Artist Maarten Baas was the first to use the studio. The full program for 2015 was unveiled together with the first screening of an introductory […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

On the one hand the BVN Sydney studio is a simple reworking of a typical 1970’s commercial office floor – on the other hand it is a daring move to create an interior working space using only the bones of a high-rise concrete building. Increasingly it is accepted that spaces that are conducive to productive activity […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This low voltage pendant is designed to be clustered. Each individual pendant is an articulated cast glass sphere with a frosted cylindrical void that houses either a 10 watt xenon or 1.5 watt LED lamp. The mini canopy is just over 1” (29mm) in diameter and 0.5” (13mm) deep, which creates a subtle profile that will […]


more

Blue pie is a transformation of a typical Torontonian condo into the celebration of a man’s living style and artistic curiosities. It is a poetic invasion of the color blue into a white room washed with natural light. The client, a 40-year-old passionate family doctor with a love for colors white and blue, purchases a […]


more

Family house K is situated on a large residential plot on a moderate eastern-facing slope at the edge of a forest near the base of Sljeme hill. By placing the object next to the street in the north-western corner of the plot, preference was given to a beautiful forest view; the uneven terrain was used […]


more