// arthitectural / studio_GAON
  • ‘House in Nogyang‘ is facing the boundary of the green belt, which boundary that the city can’t expand anymore. It is close to downtown but quiet, near to an apartment complex, elementary school, and Nogyang station. This house is for three generations: three children, a couple, and their old mother. Each of them wanted their […]


    more

  • This building is named ‘Suo-jae(守吾齋)’, which means ‘the house to uphold myself‘. The Name ‘Suo-jae’ belongs to a house of Yak-hyun Jeong – whose brother was Dasan Yak-yong Jeong, one of the greatest scholars in late Choseon dynasty- as well as the title of a prose which was written by the scholar. The prose was […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The house sits in a village called Banwall on the outskirts of Jeonju, one of the most calm and beautiful city of Korea. With a pine forest on north and an orchard on south, what is most peculiar about the site is on the west, shouldering to a graveyard for some family clan. This graveyard […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

  A Block White as Snow. On the Embankment The office complex “Aquamarine” is built on Ozerkovskaya Embankment in the place of the former industrial area; in fact, the architects of “SPEECH Choban&Kuznetsov” came up with a whole new understanding of the town-planning structure of this place. Initially, for the construction of the complex consisting of […]


more

The house is situated on the occidental edge of the natural park of the Estrecho, on an abrupt hillside, where the landscape value, its orientation and complicated topography are determining factors. Instead of viewing these factors as potential limits we considered them to be incentives for a better solution for the project, helping reinforce the […]


more

Is a 180m2 penthouse belonging to a 45 year old bachelor, in the heart of Istanbul, facing an old Armenian church Getronagan, and Galata Tower on the background. The location of the house as well as the personality, way of living and needs of the client were the main parameters in the design of this […]


more