// arthitectural / Tabanlioglu Architects
  • Multi-storey high-rise office tower is located at the financial district of Istanbul housing alternative office units of Ziraat Bank of Turkey (state-owned agriculture bank), to be their symbolic structure first time in Istanbul. The building consist of a 153 meter major office tower with 31 office floors linked to the ground-scraper with 4 floors, relevant […]


    more

  • Completed Projects Winners: House category Cox Rayner Architects | Casey and Rebekah Vallance | The Left-Over-Space House (Australia)  The Left-Over-Space House, Australia, designed by Cox Rayner Architects has won the ‘World’s Best House’ award at the prestigious World Architecture Festival (WAF) Awards 2013. The judging of the WAF Awards is taking place during the largest global […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Asmaçatı Shopping and Meeting Point is a semi-open shopping facility in Balçova, inspired by the climate and Aegean tradition of spending time outdoors; it is not only a place to shop but also an enjoyable public space where people meet and have quality time.  Asmaçatı SMP joins the city as a contemporary platform located between […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The idea is to create a progressive concave-convex curve that provokes to refract exponentially in itself. This strategy relies on the central idea of not understanding where the boundaries of the geometry really are and producing the effect of shiny reflection limitless. Gradually deformation transforms a circular section geometry into a crimped wavelength that is exactly […]


more

Suzusan stands for a successful combination of historical tradition and modern design. The roots of the Dusseldorf label lie in Japanese Arimatsu, where the Murase family has been hand-adorning fabrics using a traditional and extremely complex technique for over 100 years, in the 4th generation. Hiroyuki Murase (28), the oldest son of the family, came […]


more

Project introduction The building site is a long, narrow piece of land between a coastline road and a cliff. The key design concept, besides assuring a sufficient living space, was to harmonize with the surrounding natural environment. The land sits two meters below the roadside, and the natural slope of the land was daringly used without trying to restructure […]


more