// arthitectural / Torafu Architects
  • We performed the interior design for a store by Aesop, an Australian skin care brand, located in Tokyo Midtown. The site itself, posed some restrictions due to its size – a narrow 3.8m entrance width, 5.8m depth and 3.2m ceiling height. This time the design was inspired by the linearity and meticulous ordering seen in […]


    more

  • Yamada Sen-I Co., Ltd. is a furoshiki (wrapping cloth) manufacturer based in Kyoto and we performed the renovations for their directly-managed official shop; “Musubi.” Since the store is located in a quiet area of Harajuku, Tokyo, deliverables included a space to showcase the furoshiki designs on sale by increasing available store space and improving the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

We designed the renovation of a body shop specializing in Honda vehicles that would function as a repair shop as well as a display floor for visitors. The design calls for maximizing the working area by thoroughly sorting out essential and non-essential elements with a focus on servicing functionality. As elements of the interior design […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The GI multi-family housing is located in the south-east of the town of Pergine Valsugana, Ischia and on a slope. The building has three apartments, an apartment on each floor, the last of which is a duplex. From the large windows one can enjoy a beautiful view of Caldonazzo lake, the light is excellent all […]


more

Vallorini is a new contemporary take on the Italian deli/cafeteria and is the first in a potential chain of outlets aiming to be located within shopping centres.  The first Vallorini restaurant has just opened in the Brent Cross shopping centre, with all interiors, identity and branding work by SHH. The new concept is being launched […]


more

A small store of a Paris fashion house is situated in the heart of the Ramat Aviv Shopping Mall and invites customers inside, into a restrained and reserved world of design, a pure bubble almost completely encompassed by the loud and intensive marketing chaos of the surrounding mall.  The aim of the designer was to […]


more