// arthitectural / Zaha Hadid Architects
  • Omniyat, a leading developer in the Middle East, unveiled the artist renderings of the Middle East’s first ‘ME by Melia’ hotel, designed by renowned architect, Dame Zaha Hadid, in its flagship project The Opus. Located in Burj Khalifa District, The Opus will feature signature limited edition furniture pieces designed by Hadid. Each individual piece is […]


    more

  • Liquid Glacial comprises a series of tables resembling ice-formations made from clear and coloured acrylic. Their design embeds surface complexity and refraction within a powerful fluid dynamic. The pristine geometry of the flat table top appears transformed from static to fluid by the subtle waves and ripples evident below the surface, which seem to pour […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

According to Google Analytics the most viewed articles in 2013 were the following: suto interior architects | 40 m2 flat Design concept given by the client: rebuild the space, which was before used by older generation, to a modern, well organized bachelors flat for one.  Design concept: smart ,cool solutions, masculine colours and use of […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

JS Bach / Zaha Hadid Architects Chamber Music Hall | 2009 Zaha Hadid Architects have created a unique chamber music hall specially designed to house solo performances of the exquisite music of Johann Sebastian Bach. A voluminous ribbon swirls within the room, carving out a spatial and visual response to the intricate relationships of Bach’s […]


more

The new project by Ukrainian architect Igor Sirotov is an apartment for a young couple located in Kiev. The area of ​​the apartment is 180 sq.m. The project includes a kitchen – living room, spacious bedroom combined with bathroom, guest bathroom and a large summer terrace.         In the center of the […]


more

To adapt this old farmhouse to a dwelling-house the only necessary intervention was to demolish the partition walls. The house’s social areas were placed in the existing volume. Only a wooden “little box” was set to screen the kitchen area. To host the bedrooms a box unattached to the ground, coated with z – shaped […]


more