// arthitectural / Interiors / Tellini Vontobel Arquitetura | AptoPDE

Tellini Vontobel Arquitetura | AptoPDE

Interiors Tellini Vontobel Arquitetura | AptoPDE

Blessed with a unique, modern and conceptual architecture, architects Evelise Tellini Vontobel and Natasha Tellini Vontobel were hired for a new inspiring project: renovating an apartment in Punta del Este /UY with a fantastic view of the sea. The concept was to create a contemporary space, giving it the feeling of spaciousness and optimizing for visitors. The use of slatted wood walls in the living gave its language, which has integrated all spaces, including a barbecue on the balcony overlooking the city harbor.

Tellini Vontobel Arquitetura | AptoPDE

© Natasha Tellini Vontobel

Tellini Vontobel Arquitetura | AptoPDE

© Natasha Tellini Vontobel

The need to have enough living space, resulted on the drawing of a dining table for 10 people and a living room with large sofas , armchairs and beanbags . In the porch area , a lounge with sofa and a low table was also created for the family contemplating the visual . The furniture has different origins, including pieces that were imported from Denmark and panned in Uruguayan antiques , giving priority to items from the 50s , 60s and 70s.

Tellini Vontobel Arquitetura | AptoPDE

© Natasha Tellini Vontobel

Tellini Vontobel Arquitetura | AptoPDE

© Natasha Tellini Vontobel

Tellini Vontobel Arquitetura | AptoPDE

© Natasha Tellini Vontobel

The bedrooms were also renovated and the beds made of iron, gave a special touch to the decor. The side tables all different from each other also added value the rooms project. Important also to remember that some objects owned by the family , such as paintings and carpets, were used in the project . The lighting design also developed by the architects , was created with the brands Flos and Deltalight.

Location: Punta del Este, Uruguay
Architect: Tellini Vontobel Arquitetura | Evelise Tellini Vontobel and Natasha Tellini Vontobel
Project name: AptoPDE
Type: Interior Design
Area: 200m²
Year: Dec 2012
Photograph: Natasha Tellini Vontobel
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more