// arthitectural / Interiors / Tellini Vontobel Arquitetura | BAH

Tellini Vontobel Arquitetura | BAH

Interiors Tellini Vontobel Arquitetura | BAH

Tellini Vontobel Arquitetura | BAHWith balcony facing the Guaiba River and zenithal lighting – glass ceiling with natural light – the Bah was thought to be an extension of what we imagine to the concept of sophistication.

Tellini Vontobel Arquitetura | BAH

Tellini Vontobel Arquitetura | BAHThe Bah serves the enjoyment of the table, but the entire set of architectural and decorative helps transform the moment into pure pleasure. For the atmosphere is in tune, the architect Evelise Tellini Vontobel made the right choices so that everything has charm and originality. “We have a variety of environments with its own personality, external spaces with fireplaces, bar downstairs with a super cellar five feet tall, bar upstairs where you can hold special events with charm, making the interior extends through porch with a view of the bottom Guaíba “describes the professional who created environments.

Tellini Vontobel Arquitetura | BAH

Tellini Vontobel Arquitetura | BAHThere are 150 seats in the internal space of the restaurant and 60 in the two balconies overlooking the Guaiba. The selected tables are round, with swivel chairs. The exclusive floor, granite brushed presents coverage with pigment matte black, alternating with wood.

Location: Porto Alegre, Brazil
ArchitectTellini Vontobel Arquitetura | Evelise Tellini Vontobel
Project name: Bah Restaurant
Type: Interior Design
Area: 800m²
Year: 2009
Client: Grupo Press
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more