// arthitectural / Architecture / TheeAe LTD. | Mission International Church

TheeAe LTD. | Mission International Church

Architecture TheeAe LTD. | Mission International Church

TheeAe LTD. | Mission International ChurchTHEEAE’S Team finished the new mixed-use tower in Daegu, South Korea. Its volume consists of the Mission International Church at top level, language institute at level 3, offices at level 2, and coffee shop at level 1 and 2. Its overall gross floor area is around 1,000 sq.m. Design concept began with functional requirements of setback and parking circulation at the ground fl oor area. The overall 1st floor area is defined by the space required such as parking and use of common space.

TheeAe LTD. | Mission International Church

TheeAe LTD. | Mission International ChurchAlso, the final floor level 4 area has been set to follow the required capacity of occupancies. Thus it uses the maximum buildable area. The most stringent requirements are basically to meet construction budget. By required aesthetic expectation from the client, it was most challenging too meet the desired design quality.

TheeAe LTD. | Mission International Church

TheeAe LTD. | Mission International Church

TheeAe LTD. | Mission International ChurchExterior and interior materials are chosen in a limited selections based on the price. The featured metal fi ns attached to the exterior curtain wall was compromised with its size and detailed connection materials. However, we believe that its unique and simple design idea enhance the beauty of the building in the region.

Location: Daegu, South Korea
Designer: TheeAe LTD. | Woo-hyun Cho, AIA.
Project site: 587.4 sqm
Designed area:914.4 sqm ( 4 stories )
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 
 
 

 

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more