// arthitectural / Interiors / Vanden Eeckhoudt-Creyf | Maison Nicolas

Vanden Eeckhoudt-Creyf | Maison Nicolas

Interiors Vanden Eeckhoudt-Creyf-Nic1

It’s a transformation of an old small workers house in Brussels.
The original staircase has been moved and can free up the space and distribute small levels that overlap each other. A bar fire accentuates the verticality of the house and lets down more quickly from one floor to another.


Location: Avenue Van Volxem, Brussels, Belgium
Architect: Vanden Eeckhoudt-Creyf
Surfaces:
Basement: 21,5 m2
Groundfloor: 28 m2
1st floor: 22,5 m2
2nd floor: 22,5 m2
Room in the roof: 8,5 m2
Total: 103m2 with the basement

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more